måndag 6 januari 2014

A men lately

Vi kom ju hem i fredags och i lördags hade DJ besökare här. En viss liten fröken som han dejtat senaste veckorna, och en ung farmarsnubbe från Skottland som är här i Australien och jobbar lite. Vi hade en trevlig kväll med BBQ och altanhäng, och rödvin från familjens vingård i South Australia. Mycket skratt - och självklart mycket farmsnack...

På söndagen hade vi finfrukost allihopa innan vi åkte över till Des och Pat där det var campdraft-träning på gång. Några vänner var över med sina hästar, med dottern Zoey 5 år som körde några omgångar på kossorna med sin lilla ponny. Grym liten tjej!

Och så har vi "jobbat och slitit" senaste dagarna. Kikat på lite får, bevakat kalvmärkning och kastrering, och hjälpt till när veterinären var här och gjorde ultraljud på massa kossor.

Idag kom familjerna hit, lunchade med Castines och fick en liten rundtur på de delarna av farmen där man kan komma fram med en minibuss för åtta personer. Hästarna, flera hundra får, och ett tiotal kvigor. SJÄLVKLART var wool shed väl presenterat, och det var ett långt prat om traktorer och andra fordon Des och pappa emellan.

Riktigt mysig eftermiddag, jättefin dag då vi återförenades med våra åringar på förmiddagen. Duktiga ponnys!!!

Nu är jag jättepastasugen och lite småbränd i ansiktet. Imorrn ska vi roadtripa i området med familjerna. Opa. Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar