fredag 3 januari 2014

hej 2014

Är hemma på farmen igen. Sista gången. Känns märkligt, har ju haft en hel vardag kartlagd här sedan starten av oktober.

Blev upplockade av Pat på stationen vid tolv, båda helt slut efter nätter med alldeles för få timmar sömn. Men bra har vi haft det!

Åt trerätters med familjerna på nyårsafton, helt underbar mat. Jag och Hanna tog oss sedan ner till bron och Operahuset för att se fyrverkerierna vid tolvslaget. George Street var helt fylld av människor på väg åt samma håll, men det var ett himla tyst sorts firande av nån anledning. Mer livat blev det när vi bland ett gäng irländare skålade in nyåret och försökte få fyrverkerierna på bild. HUNGRY NEW YEAR skrek jag och aaa. Det va det. Fint fint tolvslag.

Irländsk bar med knasiga människor och sen vidare för dansdansdans, följt av en märklig promenad hemåt genom Sydney med några australiensare.

Happy New Year :):):)

Igår mötte vi upp Sanna som nu också hamnat i Sydney. Lunchade och berättade farmhistorier för varann. Slutade med att vi gick ut och dansade i ett par timmar, helfin dag.

Ja ne. Så nu tillbaka på farmen. Efter ett par nätter i ett dödsvarmt rum längtade jag hem till air-con. Mmmne den har bestämt sig för att inte funka. Wopwop.

Sömn och helg och i veckan hälsar familjerna på här på farmen. Ska bli kul att visa den runt i vårt lilla liv. Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar