torsdag 14 november 2013

Harbour Town

Igår tog jag min lilla Dackland och tog fina gratisspårvagnen till inget mindre än Docklands. Harbour City Shopping Centre ligger där och vi tyckte att outlets med ca 70% rea var precis vad vi behövde i regnäckelvädret. Mycket skräp dock, som outlets är, men lite trevligheter gömde sig väl därinne. Drack chailatte på ett kafé, kändes passande i svenska hösten:)

På kvällen var det beer pong-turnering här på hostelet. Vi var oväntat bra, och ledde tills fransmännen, som vi hängt med några kvällar, plötsligt hade en himla massa tur och vann. Utspelade i första omgången, alltså... Mmmh oväntat bra, ja. Åt 27 kilo tortellini som tröst, sen var besvikelsen som bortblåst.

Aaaa och vi ba hänger. I regnet. I vårt lilla fransktysksvenska rum. Har semester. Mår bra! Melbourne är ändå fint i grått och att bo på hostel med massa backpackers från hela världen är härligt. Man är lite best friends med några i taget, delar erfarenheter och restips, tills alla åker vidare på nya äventyr. Det är fint, så fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar