söndag 17 november 2013

Ojojoj

Här är en inaktiv. Men. När ska jag blogga dessa dagar. Hittar på saker hela tiden, värda som ovärda, träffar människor, (värda som ovärda) lever lite spontanliv.

Tissempel.

Har hängt en del gånger med Johan, som när han en morgon bad mig klippa hans hår. Åh smärtan när de fina lockarna föll ner i gräset i Flaggstaff Park, men glädjen i att göra nånting lite kreativt.
"Se mig som en oljemålning. Gör som du känner."
Fina fina flum-Johan.

Kikade runt på the State Library of Victoria när vi var lite i behov av nytt hostel och där finns gratis internet. Fint är det.

Jarrod tog med oss ut till StKilda i fredags, fint strandställe med en allmänt random shoppinggata och stor fin strandpromenad. På kvällen gick vi ut i närheten av där vi bodde, planen var en pubrunda men det slutade med fuldans på ett och samma ställe i timmar.

Sen har vi flyttat till nytt hostel, mindre men prydligare, lekt med ett helt gäng rugbyspelare från Sydney, varit på söndagsmarknaden, bara sprungit runt på Melbournes gator, ätit läskigt billig sushi och idag var vi på IKEA!!! Hade en himla hemlängtan imorse men nu är allt bra igen.

TISSEMPEL.

I veckan ska vi en sväng till Geelong, gå med Jarrod på galopptävlingar och ta en tour längs Great Ocean Road. Dä blir fint, och sen är det tillbaka till Tarcutta. Kan ju inte förneka att man saknar fåren en aning.... HAHA eller ok saknar min åring<3333. Puss å kram hejdå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar