söndag 24 november 2013

Home

Vi är hemma igen och jag tycker det är himla skönt. Eget rum, egen säng, kök som vi inte behöver dela med 27000 andra människor. Gillar att ha ett hem igen helt enkelt.

Vår två veckors-semester nere i Victoria var så himla bra. Melbourne är en riktigt bra stad, den har allt en stad borde ha och är ändå så avslappnad och skön på nåt vis.
   Det var så bra att ha Jarrod där också, vår självutnämnde Melbourne-guide som inte bara visade oss hela stan utan även tog oss till galopptävlingarna på Moonee Valley i lördags. Så himla roligt! Uppklädda och prydliga satt vi där och satsade småpengar på vilka hästar som skulle vinna eller iaf placera sig. Av nån anledning var det fullt med bachelor- och bacheloretteparties just denna dag, haha utklädda och fina. Och fulla.

Lördag kväll hängde vi på casinot i några timmar, drack findrinkar och skvallrade. Avslutade med fuldans på Retro, där de på stora dansgolvet inte spelade en nyare låt än Britney's One more time. Typ Abba och låtar från Grease. Haha hade så sjukt roligt.

Kom hem igår vid sextiden, bara gjorde ingenting hela kvällen. Jag snorar och Hanna har nästan tappat rösten helt och hållet. Sånt som händer när man har för kul i Sverigeväder.

Idag har DJ åkt iväg på nån får-grej så vi är halvlediga. Städar upp hus som ingen rört på två veckor. Kastar mer stenar ur hagen här runtom. Lever på kaffe och kakor då vi inte fyllt på skafferi och kylskåp än. Dä fint! Hem ljuva hem! Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar