söndag 3 november 2013

Weekend

Igår var det campdraft i Gundagai. Des tävlade, det gjorde även John och Jenn. Mer än gärna tog vi ansvar för Ollie, utan att ha planerat det i förväg, Jenn hade ansvar för hela tävlingen. Lilla apan har börjat ställa sig upp hela tiden, krypa ännu snabbare samt äta på ännu mer av vad marken har att erbjuda. Dessutom är han lite av en kändis i campdraft-kretsarna, överallt blev vi stoppade av folk som ville hälsa på 'Little baby Ollie'.

Själva tävlingen var roligare att se på denna gång än då den var här i Tarcutta. Själva anläggningen var större med galoppbana och arena för rodeo, i helgen använda som framridningsbanor, dvs inte lika mycket kaos på själva draft-arenan. Förstår dessutom mer nu, ser vad som är en bra och dålig runda, fattar när ryttaren inte riktigt använder rätt taktik, osv. Väldigt fint också att tävlingen var anordnad för att stödja bröstcancerfonden, de flesta var klädda i rosa och hela helgens aktiviteter var del av insamlingen.

(Skypeade med mamma och pappa på kvällningen, Des hälsade glatt på dem med ett "Hi mr and mrs Jo!"  Haha hur gulli???)

Idag har det varit riktig söndag. Sovmorgon, bananpannkakor till frukost, förmiddagspromenad och sen bara lite småjobb på eftermiddagen. Lugn kväll med kvällsmat framför Modern Family och så ligger jag och Hanna med varsin bok i våra rum nu. Lugnt å skönt.

Taggar inför arbetsvecka med bl.a. 3 dagar med bara ullfixning... haha, den där kärleken för fin ull har lagt sig lite efter 4 sådana heldagar, och alla gulliga får som bara lägger sig platt på mage mitt i inhägnaden och vägrar röra sig är inte lika gulliga längre. Våra uppmuntrande "Come on little fluffy sheep!!!" har övergått till något mer i stil med "ÅÅÅÅH MOVE IT FATTY".  Men det blir bra, särskilt nu när vi vet säkert att semestertider närmar sig! Osv osv osv, ska bli skönt med lite annat än hagar och hösnack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar