onsdag 27 november 2013

Love

Igår kväll var en av de häftigaste kvällarna nånsin. Vi skulle ut och fånga lite förrymda får, fyra stycken för att  vara exakt. Det var ute i "the rough country" så vi behövde ta fyrhjulingen.

Ok kul, varför inte en onsdagskväll. Lämnade mobilen hemma för det här med att fånga får, det har vi ju redan gjort så många gånger. Inget att fota nu inte.

Hade.så.fel.
DJ tog bil och Hanna och jag fyrhjulingen tills det inte gick att använda bilen mer. Vi skymtade några kängurur på vägen och kände att "aww, bra jobb".
Snart satt vi tre plus Fred på fyrhjulingen och var på väg upp för det högsta berget som finns här omkring. Kängurur Ö V E R A L L T. Och utsikten där uppifrån, i solnedgången, var bland det vackraste jag sett. Kunde stå där uppe på toppen och snurra ett helt varv och det kändes som att man såg hela världen.

Australien, tänkte jag. Markerna har torkat och det ser ut sådär som man sett i alla naturdokumentärer. Kängurur överallt, hundratal, en kom så nära att vi bestämde oss för att jaga den haha.

Inga får i sikte, men fy vad värd kvällen var ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar