söndag 20 oktober 2013

A mess

Hello people, Hannan is back!

Jag gör ett blogginlägg endast tillägnat Jenns kitchen för hon har helt awesome prylar, t.ex. en vattenkokare som berättar vilken temperatur vattnet ska kokas till beroende på vad det ska användas till.  En asbra minidammsugare utan sladd som kan användas till vad som helst när som helst, jättebra när man har en bebis som täcker kök med diverse mat eller när man råkar vara spindelrädd i ett spindelland. Hon har också en maskin som bakar åt henne och en riskokare som bara kokar ris perfekt sen håller det varmt hur länge man vill.

Bäst av allt är dock brödrosten, den har knappar för allting!! Och lätta att förståknappar! Den tar ner och upp brödet helt själv och som ni ser på bilden kan man snällt be om att få titta till brödet eller rosta det litetill, AWESOME!

Kan också berätta att den första hästen jag red fölade igår natt, ännu en graviditet som ingen visste nått om förrän dom hittade hennes dödfödda föl i hagen i morse. Hunden Patch var en röd hund istället för en vit hela dagen idag efter att ha kalasat på tidigare nämnda föl, ingen reagerade  på detta förrän en smått tårögd Hanna frågade om de visste varför Patch va täckt med blod, då sa Jenn "åh juste, John kan du inte koppla Patch inatt annars kommer vi ha a mess (=fölinälvor) på verandan imorgon."
Japp, för de skulle ju va upprörande...

Lite nya funfacts;
* Alla i australien lever på kritvitt rostbröd till frukost och lunch och gärna ett till middagen också. Kritvitt som i så vitt att mamma skulle räkna det som luft med socker i typ.
* Här räknas detta kritvita rostbröd med ost som nyttigare än en vanlig steakdinner. Alltså - ska ni va nyttiga här gör tvärtom emot hemma.
* Trots detta har alla farmare kroppshydda som min lillebror och alla hans långaochsupersmala kompisar
* Ingen har lås på toaletterna i detta land, ganska obehagligt kan man tycka, går liksom inte att vänja sig vid.
* Öl är alltid en uppskattad och godkänd dryck oavsett mängd, vad du än gör (jobbar, kör bil, u name it) kan du alltid ta en kall öl, flaskkylare är dock obligatorisk.

Det va allt för mig denna gång, bajbaj people!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar