tisdag 15 oktober 2013

<3

Sån bra dag idag. Sovmorgon för det första, somnade på 3 sekunder igår och åh va skönt det var, särskilt att slippa morgonkylan när man är ute på fälten och jobbar.

Vi hängde runt lite och gosade med en och annan valp, flyttade grejer till Johns nya förråd/garage/stall-kombo-byggnad. Åh vad han är taggad på denna byggnad, och Jenn tar en bild på bygget varje dag för att se utvecklingen... Gulli.
Lite snabbt förklarade John för Hanna hur automat-bilen funkade och mmh hon körde väl 300 meter innan John kände att jovars, you're good to go.

John och Jenn skulle iväg till "grannar" på BBQ-lunch, dvs till ett par som bor typ, jättelångt bort. 15 kilometer tror vi att de sa. GRANNAR. Aja. Innan de åkte och innan vi tog dagens ridtur ritade Jenn en liten karta åt oss, som skulle leda oss till ännu en av de tjugosju miljarder småstäder här, Tumbarumba. JA, den heter så. Tog kort på skylten för att försäkra alla om att staden faktiskt existerar. Mycket nödvändigt, Victor trodde vi hittade på till exempel.

Anyways. Älskar de här ridturerna. Vi bara rider. Framåt svängåt uppåt neråt. Hästarna blir uttråkade så fort det inte finns boskap i närheten, och vet inte riktigt vart de ska ta vägen när de inte har nåt utbrytarkossa att ta sikte på, men det går bra!
  Jag TROR att min lilla gråa häst heter Greylynn. Grey-Lynn. Greylin. Aaa. Vi kallar henne Maria ibland pga Des' skimmel heter så :/
  Älskar henne i alla fall. Bra storlek, sto, smågalen. Perfekt! Finns det kor i närheten finns ingen broms på henne, men jag tänker att hon älskar sitt jobb bara, så hon är ursäktad. Åh vill alltid bara rida omkring på henne bland kängurur och våra nyfunna varelser, australiska igelkotten!!! Ekidna ecidna eckidna whatevs. Lite snyggare, lite bättre, lite häftigare än våra kottar. Plus att vi såg 3 st idag och Jenn påstår att de bara ser dom typ once a month.

Och på tal om djur. Safaritrippen på väg hem från Tumba??? Inom loppet av typ 10 minuter såg vi först igelkottedjuret. Sen den svarta ormen som finns här, ja vi skrek och tjöt och va helt uppe i varv ett bra tag, trots att vi var helt safe i farmbilen när vi körde på/förbi den haha. Ögonblicket efter skuttade kängurur alldeles nära vägen och sen var vi plötsligt mitt bland får och kor som rymt från sina hagar lite osmidigt. Plus alla papegojor som bara flaxar omkring lite nonchalant här med wow-faktor all over themselves. Åh så bra roadtrip, trots att ca hela lilla stan hade lördagsstängt. Hanna gjorde ett himla bra jobb med att hålla oss på vänstersidan av vägen, stolt!

Klockan är strax efter 22 och jag är ca redo för sömn, trots sovmorgonen imorse. Är så nästan varje dag, behöver typ lika mycket sömn som Ollie, som lägger sig strax efter 19. Skypeade med familjerna och åt middag, sen tog energin slut för dagen. Aaa så atte ttyl. Cheers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar