tisdag 15 oktober 2013

Luckiest girl

Idag har vi varvat hästlivet med att assistera Jenn hemma. Hanna har vandrat runt hela huset med en rolig ryggsäckspump och sprayat död gräsmatta med nåt medel. Jag tvättade och vaxade en träsoffa... Obs vi barnvaktade samtidigt!!! Under eftermiddagen dödade vi våra kroppar med att fylla gropar i  gräsmattan vad nu det var bra för. Men har Johns kor förstört måste Jenns gräsmatta lagas. Ja.

Mitt i allt detta trädgårdsliv klämde vi in upptäcksfärdsritt. Här och där här är kullarna och fälten täckta av lila blommor som Hanna förälskat sig i.
"That's weed", sa Pat kort i början av vår vistelse när hon fick frågan vilka underbara skapelser det var.
Hanna har dock inte släppt förälskelsen, och idag var det dags att rida upp för det blommigaste/ogräsigaste hillet här. Vi vände dock efter drygt halva vägen, så himla kallt och blåsigt idag.
[Hanna vill här vänligt inflika att hon bytt häst idag. Hon har nu en svart häst, pga att denna svarta häst sparkat upp stor svullnad på Rockys ben så hon måste stå. Riktig bitch, denna Midnight slash Blackie slash de verkar inte ha bestämt sig för vad denna unexperienced yet hungry ponny heter.]

"Shouldn't you be used to cold weather?" frågade en av byggarbetarna innan vi hunnit iväg med hästarna. Ja jo ok ne tydligen inte :)  Sån brutal skillnad mellan detta klimat och hur vi kunde ligga och sola hela dagen på Bondi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar