torsdag 17 oktober 2013

Kidz

Vi fick hem bebishäst och en till travarsurremamma igår som fick gå ut i hagen med de andra småttingarna och travarmamman imorse. Sååå fina.

De verkar göra mycket med surrogatmammor här. De fixar ägg från sina ston, eller nu från typ tredje bästa stoet i aus, köper säd från en fancy hingst, i detta fall amerikas bästa, och så sätter de in dem i en billig pensionerad travare som de köpt för lite drygt 10 000 svenska kronor. "Billigt" och bra, särskilt eftersom travarmammorna har en tendens att vara väldigt överbeskyddande.
   John har en helsyster till denna bebis som han tänkt behålla, utbilda och tävla med, men denna lilla herre hoppas han kunna sälja för en härlig peng. Mycket spännande.

Haha jaja. Det var fint i alla fall, att se dom galoppera iväg i hagen och börja lära känna sitt nya hem.

Vi tittade till alla åringar innan vi for iväg till Johns bror Frank över dagen. Bor väl knappt en mil bort på den här evighetsvägen. John och Frank hade en del business att ordna med och jag och Hanna barnvaktade Ollie och Frank och Keyes två äldsta kids Archie och Jack. (De har en dotter på snart 3 månader också, PRIMROSE!!!)
  Vi la tretusen pussel, Archie fick aldrig nog, och såg på barnprogram. Halvgalna Jack demonstrerade flitigt med en pilatesboll och käpphäst hur han i framtiden ska valla tjurar. Farmers child...

Nu har vi nyss kommit hem och har lite gosestund, trots att Ollie är sämst på gos och mest bara äter flufftofflor. Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar